Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres tirotejos en dos dies a la frontera de Barcelona
  • CA

Els veïns de la frontera del districte barceloní de Sant Martí amb la Mina no donen crèdit. En un dia i mig han viscut tres tirotejos a ple carrer. Després que la matinada de divendres a dissabte es donessin diversos trets a la zona d’Alfons el Magnànim, aquest matí s’han trobat amb dues situacions més molt similars. A les 11, un pistoler ha ferit al peu un noi al carrer Venus de Sant Adrià del Besòs. Poc després, quan passaven pocs minuts de dos quarts de dotze, al passeig de la Verneda, un home ha baixat d’un cotxe i ha disparat amb la intenció d’encertar a una altra persona. Ha fallat.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat tots dos incidents, que s’afegeixen al de la matinada de dissabte en la mateixa zona. El noi a qui han disparat a la Mina ha quedat ferit lleu i ha estat traslladat a l’hospital. En l’altre fet, en canvi, no se n’ha produït cap víctima.

La rapidesa dels fets, de moment, no ha permès detenir cap dels implicats en els tirotejos, informen fonts de la policia catalana. S’han obert investigacions per cadascuna de les situacions i de moment no es dona cap informació sobre si existeixen vincles entre alguns dels fets.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La vividora Colau a desembre 14, 2020 | 02:08
    La vividora Colau desembre 14, 2020 | 02:08
    Tranquils ! Que això ho solucionen els ben parits d'Irídia i d'Arrels ... d'un amb un ... i parlant !!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa