Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres dones que robaven en pisos de la Bonanova amb una radiografia, enxampades en plena acció

La tècnica austera de robar amb una radiografia segueix ben viva a Barcelona. El passat divendres, tres dones ho van demostrar. Acabaven d’entrar en una finca del barri de Sant Gervasi – la Bonanova i estaven a punt d’accedir-ne a una altra. En aquell moment, els Mossos d’Esquadra les van aturar i es van trobar que portaven 325 euros en efectiu que no van poder justificar, així com eines, un tros de plàstic per obrir portes i mitjons amagats als sostenidors. A més, es va comprovar que una d’elles portava documentació d’una altra persona.

Les lladres havien matinat. Abans de les nou del matí ja voltaven per la zona. Agents de la policia catalana s’havien fixat en aquest petit grup de dones que se separava i es tornava a retrobar i observava les portes de les finques. Finalment, es va veure com una de les sospitoses s’aprofitava que una persona sortia d’un edifici per endinsar-s’hi. Després, van aparéixer les altres dues en escena per fer altres tasques, com la vigilància i l’assistència a l’autora material del robatori.

Els Mossos les van acabar enxampant quan canviaven d’objectiu. Les dones —de 19, 31 i 44 anys— van quedar arrestades acusades de robatori amb força, informa la policia catalana.

Els agents d’investigació encara estan acabant d’esclarir el total de pisos afectats per l’activitat d’aquestes dones.

Nou comentari

Comparteix