Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Tres detinguts durant una batuda en un ‘after’ de Sant Martí

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones durant una batuda en un after del carrer enamorats, al barri del Camp de l’Arpa del Clot (Sant Martí). Els agents, que anaven acompanyats per inspectors de treball, investigaven el local després d’haver rebut diverses denúncies de veïns pel soroll i els problemes de convivència que es generaven al carrer.

La policia ha detingut dues persones per delictes contra la salut pública i una tercera que tenia un requeriment judicial pendent. També han interposat fins a 18 denúncies als clients per tinença de drogues, mentre que el local ha estat sancionat per funcionar com a after malgrat no tenir llicència, per no disposar de limitador de so ni d’equips de protecció contra incendis, per excedir l’aforament permès, per permetre fumar a l’interior i pel mal estat de conservació de l’establiment.

Treballadors sense contracte

Per la seva banda, Inspecció de Treball ha obert un expedient al local per tenir quatre treballadors sense contracte de feina. Els treballadors del local han explicat a betevé que la inspecció havia durat poc més de mitja hora i que no s’havien endut res. També han criticat la policia per assetjar el local, que només la setmana passada va tenir tres inspeccions i que hagin portat la unitat canina a la batuda com si sospitessin que s’hi trafica amb drogues.

Els veïns fa temps que denuncien que el local és una font constant de baralles i problemes a l’exterior de la discoteca. És habitual veure gent practicant sexe als portals dels edificis pròxims o orinant al mig del carrer. Tampoc és estrany que els vehicles aparcats al voltant acabin amb un retrovisor trencat o alguna ratllada. La discoteca Set Barcelona, que funciona com a after fins a les 10.00 del matí, abans funcionava amb un altre nom.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa