Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres barcelonins premiats per la seva implicació veïnal en plena pandèmia
  • CA

La plataforma Nextdoor ha oficialitzat ja els tres guanyadors dels premis al Superveí de l’any a Barcelona. L’edició, marcada per uns últims mesos especialment crus, ha servit per treure a la llum algunes de les històries de barri que han marcat la diferència en els pitjors moments de la pandèmia i han enfortit la vida en comunitat. Ho demostren la històries de la Consol Garcia, una dona que ha aconseguit encomanar el seu esperit per conéixer gent nova a diversos veïns, de l’Igor Sandín, que s’ha bolcat a resoldre dubtes informàtics especialment a gent gran, o el Massimo Perego, que els darrers anys ha ajudat a compartir amb els veïns quines petites accions poden fer per cuidar el medi ambient.

Ells tres són els triomfadors d’uns premis que els han reconegut la tasca social –en el cas de la Consol–, la voluntat solidària –en el cas de l’Igor– i les propostes en defensa de la sostenibilitat –en el cas del Massimo. Així mateix, no són els únics guardonats.

Nextdoor també té un premi al Superbarri de l’any i en aquesta ocasió els que han obtingut el reconeixement han estat els veïns de la Creu Coberta. Segons explica la plataforma organitzadora dels guardons, ha estat escollida aquesta zona de Sants per la seva gran connexió amb el comerç local i la sensibilitat a l’hora d’incentivar el consum de proximitat. A més, esmenten la implicació en projectes com Radars –que s’ocupa d’evitar la solitud en la gent gran– o la funció del Meeting Point, que genera debats i dona visibilitat a les minories ètniques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa