Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Torra adverteix que la situació a Barcelona “torna a ser preocupant”
  • CA

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha donat un nou toc d’atenció a Barcelona pels nivells del risc de rebrot de coronavirus. En una piulada a Twitter, el president ha celebrat que hi hagi “una certa estabilitat en les ràtios d’hospitalitzacions i llits d’UCI” però ha alertat per la tendència a la capital catalana. “La situació a la ciutat de Barcelona torna a ser preocupant”, ha apuntat, en relació al creixement que es va donar al mes de juliol i que va forçar que es demanés els veïns que no marxessin de la ciutat.

En el mateix text breu, Torra ha reiterat una crida a “la màxima responsabilitat col·lectiva” i ha invocat el tarannà solidari.

Ahir mateix, aquest diari va informar que la tornada a l’escola havia fet revifar els casos de Covid-19 a Barcelona, que per primera vegada en l’últim mes han registrat un augment del nombre de positius amb proves PCR. Segons l’Agència de Salut de Barcelona (ASPB), la setmana passada, la primera amb totes les escoles obertes –així com la fi de la temporada de vacances per a la majoria de treballadors– la capital catalana va registrar 1670 positius, gairebé un 20% més que la setmana anterior. A més

Així, la situació a la ciutat, encara que sota control, ha empitjorat. El risc de rebrot s’ha situat en 240 punts –el llindar que fa saltar les alarmes és 100 punts– després de créixer 70 punts respecte a la setmana anterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa