Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Torna el Saló de l’Ensenyament a la Fira de Barcelona amb 200 expositors
  • CA

Del 16 al 20 de març se celebrarà el Saló de l’Ensenyament. Per primer cop i després de l’esclat de la pandèmia de la covid-19 es recuperarà el format presencial. És per això que es desplegaran un total de 200 expositors en la 31a edició. Com és tradició, les jornades d’orientació formativa tindran lloc a la Fira de Barcelona. L’aparador més gran de l’oferta formativa comptarà amb la presència d’universitats, professionals, empreses i institucions.

Com es tradició, es faran assessoraments individualitzats. De fet, els organitzadors esperen fer 800 reunions d’aquest tipus a joves d’arreu de Catalunya. A més, s’oferirà als estudiants informació sobre el sistema de beques a Catalunya, es faran demostracions de realitat virtual per promocionar els estudis vinculats a la tecnologia i s’exposaran les possibilitats d’estudiar a l’estranger. La Formació Professional també hi serà present a través d’estands informatius de diferents sectors com l’alimentació, la logística, i l’hoteleria, entre d’altres. D’altra banda, els alumnes trobaran al Saló informació sobre ensenyaments artístics, amb representació de l’ESDAP Catalunya (Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques), l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i l’ESCRBCC (Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya).

La novetat d’enguany és que un equip de 14 professionals -psicòlegs i pedagogs- oferiran entrevistes personalitzades amb l’objectiu de resoldre dubtes pel que fa a l’elecció d’itineraris universitaris. També hi haurà un espai per a les sortides professionals vinculades amb la tecnologia, l’Aula de Tecnologies Multimèdia, on s’hi faran demostracions de disseny de videojocs, a més de la ja esmentada pràctica amb la realitat virtual.

Dins del programa de l’esdeveniment se celebrarà també Futura, el Saló de Màsters i Postgraus, que oferirà, com a novetat, trobades entre empreses i estudiants per oferir pràctiques. L’última ocasió en què es va celebrar el Saló de l’Ensenyament, l’any 2019, hi van acudir un total de 14.000 visitants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa