Torna el ‘tocomotxo’: estafen 20.000 euros a una dona a Barcelona

Dues dones es conxorxen per fer-li creure a una altra que tenen uns bitllets de loteria premiats

Els Mossos d’Esquadra investiguen la sostracció de 20.000 euros a una persona al districte d’Horta-Guinardó, a Barcelona, amb el mètode del tocomotxo. Segons han explicat fonts del cos policial, els fets van tenir lloc el dia 11 d’agost al matí, quan dues dones que estaven conxorxades van fer creure a una tercera que tenien uns bitllets de loteria premiats i van aconseguir els diners a canvi d’un bitllet que suposadament tenia un valor molt més alt. Els Mossos recorden que és molt important no culpabilitzar la víctima en aquests casos i contactar el 112 i presentar una denúncia amb les dades dels autors.

En aquest cas, encara no s’ha pogut identificar els autors, dues dones. Els fets es remunten al dia 11. En primer lloc una dona s’acosta a la víctima, de qui s’havia guanyat la confiança prèviament, per explicar-li que té diversos bitllets de loteria premiats i que està preocupada. És en aquest moment quan una altra dona –amb la qual està conxorxada– s’apropa a les altres dues per ajudar-les. La tercera que ha aparegut fa veure que se’n va a una administració de loteria a preguntar i torna dient que efectivament estan premiats.

Llavors la primera dona diu a les altres dues que els donarà dos bitllets premiats a cadascuna a canvi de 20.000 euros o joies. La còmplice (la tercera que apareix en escena) se’n va i torna amb joies i diners. En aquest punt acompanyen la víctima a diversos caixers i treu un total de 20.000 euros. Quan ja tenen els diners, la víctima entra un moment en un supermercat per comprar aigua i quan surt les altres dues dones que l’han estafat ja no hi són.

Comentaris

    Ahh !! Que susto !! 13/08/2021 12:05 pm
    Había entendido que volvía el Pelo Motxo y volvía a “tangar” a los catalanes con ilusiones y mentiras sobre la independencia Efectiva / Ficticia / suspendida .. nada, era otra estafa.
    Manel 13/08/2021 12:49 pm
    Aquí sembla que només la brossa Española inculta i ignorant pugui fer comentaris.suposo que es perquè ha acceptat totes les cookies

Nou comentari