Tomben la querella del noi de la dessuadora taronja contra la Policia Nacional

Un jutjat de Barcelona ha rebutjat la querella presentada per un menor d’edat contra la Policia Nacional per la seva detenció l’octubre de l’any passat en el marc de les protestes per la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes. Es tracta de Guillem, un jove que es va fer conegut per un vídeo on se’l veia amb una dessuadora taronja assegut al mig de la Via Laietana i detingut pels agents.

El jove va presentar una querella contra els agents per maltractaments, querella que ara ha estat inadmesa a tràmit, segons ha informat el seu grup de suport i Alerta Solidària. La Policia Nacional va assegurar que el Guillem va arrencar llambordes i les va llençar contra els agents. El noi va decidir denunciar l’actuació policial perquè assegura que va ser maltractat durant la detenció.

El jutge no veu desproporcionada l’actuació dels agents. Per la seva banda, la Fiscalia de Menors demana un any de llibertat vigilada i la prohibició d’acostar-se a la comissaria de Via Laietana durant 44 dies. L’acusa de desordres públics i atemptat contra l’autoritat amb instrument perillós.

Comentaris

    155 Setembre 30, 2020 | 18:17
    El jutge és espanyol. imparcial? no em feu riure.

Nou comentari