Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tensió al Raval durant el desnonament de tres famílies
  • CA

Moments d’alta tensió al Raval pel desnonament de tres famílies al carrer Bisbe Laguarda. Unitats antiavalots han desplegat un fort dispositiu policial per facilitar l’arribada de la comitiva judicial. Activistes i veïns, que s’havien concentrat per intentar aturar el llançament, s’han enfrontat amb els agents que guardaven la línia policial.

Fonts del Sindicat d’Habitatge del Raval denuncien que les tres famílies, que portaven ocupant els pisos des de fa uns set mesos, estan totes en situació de vulnerabilitat. Per la seva banda, l’Ajuntament assegura que cap d’elles havia “contactat amb els serveis municipals”, que no coneixien el seu cas, però que han enviat la Unitat Antidesnonaments per intentar mediar tan bon punt n’han tingut coneixement.

Segons el sindicat, de les tres famílies, només una tenía una “ordre de desallotjament cautelar sense data”, mentre que les altres dues no havien estat notificades. Fonts dels Mossos d’Esquadra han assegurat a aquest diari que el dispositiu s’ha efectuat per ordre judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa