Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La pluja dona treva a les festes de la Mercè aquest dissabte
  • CA

Les festes de la Mercè podran respirar. La pluja donarà treva aquest dissabte a la festivitat barcelonina, que podrà celebrar-se sense les complicacions que van comportar els xàfecs i la forta tempesta que es va donar cita ahir a la capital catalana.

Després d’un divendres marcat per les primeres cancel·lacions de concerts i d’activitats, les previsions indiquen que la pluja respectarà la programació de les festes de la Mercè aquest dissabte almenys fins a la tarda o al vespre, quan tornarà la inestabilitat i es podrien produir noves precipitacions a la ciutat.

Segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), els núvols seran els grans protagonistes de la jornada a Barcelona, ja que predominaran durant tot el dia amb l’excepció del migdia, quan es preveuen que apareguin al cel de la capital catalana algunes clarianes. La situació podria complicar-se de cara a la tarda, quan es podrien produir ruixats forts, que en cap cas igualarien els nivells assolits aquest divendres.

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha decidit mantenir durant aquest matí l’alerta per possibles pluges intenses que va activar aquest divendres al migdia, malgrat que les dades meteorològiques no indiquen que s’hagin de viure nous episodis de fortes precipitacions.

Un pont passat per aigua

La previsió indica que les precipitacions continuaran de manera considerablement més lleu durant tota la jornada del diumenge i de dilluns, on les dades de les autoritats també apunten que es produiran fortes precipitacions a la capital catalana, de manera que gairebé tots els dies del pròxim pont que els barcelonins esperen amb ganes podrien estar marcats per la pluja. També cal recordar que enguany hi ha encara més ganes que altres anys de celebrar les festes, ja que són les primeres que es faran amb normalitat des de l’esclat de la pandèmia del coronavirus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa