“Te voy a hacer heterosexual a hostias”: incident homòfob a una hamburgueseria de Barcelona

Un jove denuncia a les xarxes l'actitud agressiva d'un dels clients, que es va encarar amb un amic seu perquè vestia de manera massa "femenina"

Incident homòfob a una hamburgueseria de Barcelona. Un jove ha denunciat aquesta matinada que un client d’un McDonald’s s’ha encarat aquesta nit amb un amic seu per vestir de manera massa “femenina”, segons ha relatat el noi a les xarxes socials. El vídeo mostra bona part de la discussió, que va pujant de to i el client li acaba etzibant: “Te voy a hacer heterosexual a hostias”. Com a argument, l’agressor retreu a l’increpat que vagi vestit d’aquesta manera perquè “hi ha nens” al local.

Com a pinzellada irònica, hi ha una moment en què la víctima diu a l’increpador: “Precisament perquè estàs en un lloc públic, controla’t”. A la qual cosa l’agressor al·lega: “Però jo vaig ben vestit”. L’altre se’l mira i li diu: “Bé, això que vesteixes bé… no ho sé”.

L’escena succeeix davant de l’atenta mirada d’un vigilant de seguretat que es limita a observar la situació, intentant que no es descontroli, però sense reprovar l’actitud homòfoba de l’home. “Només he vingut a comprar la meva hamburguesa i a menjar-me-la”, li diu la víctima, visiblement enfadat. Al final són els clients del restaurant qui posen fi a la discussió i reclamen a l’increpador que marxi de la taula.

 

Més informació

Comentaris

    Gir 28/06/2019 9:00 pm
    La gent de Vox està envalentonant els violents unineuronals que consideren que el carrer és seu. Igual que els xous d'Arrimadas amb els llaços i explicant que "a Catalunya és maltracta els nens que parlen castellà a l'escola", busca clarament un confronta ment violent. El feixisme sempre busca criminalitzar alguns bocs expiatori per a justificar mesures antidemocràtiques i augmentar el poder repressiu de l'estat. Aquest va ser l'inici del feixisme italià i els que el van seguir. Són mala

Nou comentari