Taxi gratis i menús d’alta cuina: esclat de solidaritat amb els sanitaris

La cuinera Ada Parellada anuncia menús especials i els hi porta a l'hospital | Vuit taxistes els ofereixen servei de transport gratuït

El reconeixement social dels professionals sanitaris és transversal en la crisi del coronavirus. Després de dos nits seguides d’aplaudiments des dels balcons en agraïment a la tasca dels metges, infermers i personal auxiliar, afloren també iniciatives de particulars per ajudar als professionals mèdics en aquests dies intensos de feina i molta pressió.

És el cas, per exemple, de 8 taxistes pakistanesos de Barcelona que han fet circular a través de grups de Telegram un oferiment de transport gratuït. Difonen una imatge on mostren els seus telèfons de contacte i noms i agraeixen “l’esforç titànic” dels sanitaris.

L'oferiment de 8 taxistes de Barcelona per transportar de franc als professionals sanitaris / Telegram

L’oferiment de 8 taxistes de Barcelona per transportar de franc als professionals sanitaris / Telegram

També la cuinera Ada Parellada ha anunciat avui en una piulada que té “menjar, cuina i moltes ganes de col·laborar”, a més de gel i mascaretes. Dirigeix el restaurant d’alta cuina Semproniana, situat justament molt a prop de l’hospital Clínic, centre de referència per als primers ingressats per coronavirus. Parellada ofereix un menú de tres plats a meitat de preu (6 euros) perquè els sanitaris mengin bé entre guàrdies i llargues jornades de feina. S’ofereix a portar-los els tàpers, a més, “a la porta de l’hospital o a la porta de casa”.

Nou comentari