Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Taxi gratis i menús d’alta cuina: esclat de solidaritat amb els sanitaris
  • CA

El reconeixement social dels professionals sanitaris és transversal en la crisi del coronavirus. Després de dos nits seguides d’aplaudiments des dels balcons en agraïment a la tasca dels metges, infermers i personal auxiliar, afloren també iniciatives de particulars per ajudar als professionals mèdics en aquests dies intensos de feina i molta pressió.

És el cas, per exemple, de 8 taxistes pakistanesos de Barcelona que han fet circular a través de grups de Telegram un oferiment de transport gratuït. Difonen una imatge on mostren els seus telèfons de contacte i noms i agraeixen “l’esforç titànic” dels sanitaris.

L’oferiment de 8 taxistes de Barcelona per transportar de franc als professionals sanitaris / Telegram

També la cuinera Ada Parellada ha anunciat avui en una piulada que té “menjar, cuina i moltes ganes de col·laborar”, a més de gel i mascaretes. Dirigeix el restaurant d’alta cuina Semproniana, situat justament molt a prop de l’hospital Clínic, centre de referència per als primers ingressats per coronavirus. Parellada ofereix un menú de tres plats a meitat de preu (6 euros) perquè els sanitaris mengin bé entre guàrdies i llargues jornades de feina. S’ofereix a portar-los els tàpers, a més, “a la porta de l’hospital o a la porta de casa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa