Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La taxa d’infectats per coronavirus a cada illa de cases
  • CA

La regidora de Salut, Gemma Tarafa, ha refermat avui el que ja deixaven entreveure les taxes d’infecció de coronavirus oferides per la Generalitat dies enrere. Que els districtes més afectats són Horta-Guinardó i Nou Barris. La representant política, a més, s’ha compromès a bolcar-se en aquests punts amb més presència de la malaltia a través de propostes diferenciades de la resta de la ciutat pròximament. Fins i tot, per tenir el detall dels llocs més que han tingut més presència de la Covid-19 s’ha presentat un nou portal web que mostra la taxa d’infectats a cadascuna de les seccions censals de Barcelona. És a dir, les zones distribuïdes per petits grups d’illes de cases o carrers. 

Pots consultar el mapa interactiu aquí

Per arribar al mapa del cada veïnat, l’usuari ha de baixar per les dades fins arribar al mapa anomenat “Distribució de la incidència per àrees petites” i és així que el podrà controlar de manera interactiva. 

La regidora Gemma Tarafa, a més, ha destacat que “no es vol estigmatitzar cap barri” sinó que les dades serveixen per “anticipar” situacions vinculades al coronavirus i fer-ne una millor gestió. A més, ho ha completat amb una lectura política i sanitària que ha recordat que l’envelliment o la distribució de la renda han tingut un impacte clau en aquesta distribució. 

 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No funciona a abril 09, 2020 | 15:40
    No funciona abril 09, 2020 | 15:40
    l'enllaç

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa