Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Més de dues hores tancats en un pipicà de Sants

Tancats amb pany. Així es van quedar durant més de dues hores un home i el seu gos la nit de divendres dins del pipicà que hi ha al carrer de Priorat, al barri de Sants, després que els operaris de Parcs i Jardins posessin el cadenat a aquest espai.

Tal i com va denunciar la dona de l’afectat a les xarxes socials i com recull BTV, l’home estava assegut al fons del pipicà quan hi van arribar els treballadors. Tal com es pot veure i sentir en un vídeo que ell mateix va enregistrar, els operaris el tanquen a l’interior. Els fets, segons l’afectat, es van produir després que ell es negués a marxar perquè no s’estava respectant l’horari d’obertura.

I és que al cartell de l’entrada de l’espai per a gossos indica que el tancament és a la mitjanit i no pas a les nou.

Però el cas d’aquest home no és l’únic. Altres veïns ses queixen que fa setmanes que tanquen el parc abans d’hora i demanen que puguin gaudir de l’espai fins a la mitjanit.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Víctor García a setembre 05, 2021 | 22:41
  Víctor García setembre 05, 2021 | 22:41
  Fa tres setmanes el mateix operari ens va amenaçar a mi i a la meva parella en tancar-nos dins si no sortia. Eren les 21:45 li vam comentar que el pipican tancava a les 00:00. L'operari es va posar a cridar-nos dient que no era el seu problema, que o sortim o ens tancaba a dins i trucava a la urbana per dir-li que ens habitem colar. L'operari anava acompanyat, l'acomapnyat no portava l'armilla groga que porten els operaris que tanquen , en quan va començar q veure entrenou es va acostar amb la moto i va començar a posar mitades amenaçants. Una dona que just arribava al pipican amb el seus dos gossos va haver de marxar sense poder fer ús.
 2. Icona del comentari de: Què collons és un 'pipicà' ? a setembre 06, 2021 | 01:17
  Què collons és un "pipicà" ? setembre 06, 2021 | 01:17
  Què collons és un "pipicà" ? Tan complicat és dir "un pixador o una cagadora per gossos" ?
 3. Icona del comentari de: Ecs a setembre 06, 2021 | 12:17
  Ecs setembre 06, 2021 | 12:17
  Amos gamberros amb gossos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa