Tancada part de la Ciutat de la Justícia per dos casos de coronavirus

Tanquen les plantes dels jutjats penals de l'edifici P i es procedirà a la desinfecció de la zona afectada

La jutgessa degana de Barcelona, Mercè Caso, ha ordenat aquest dimarts tancar les plantes de l’edifici P de la Ciutat de la Justícia de Barcelona que ocupen els jutjats penals per dos casos de coronavirus.

En un tuit, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha assenyalat primer que, després de detectar-se un cas de coronavirus i tancar les dependències, es desinfectarien les instal·lacions. Poc després, s’ha actualitzat la informació i ja són dos casos positius, ha confirmat la pròpia jutgessa en un comunicat.

En concret aquest dilluns van donar positiu dos funcionaris de la planta 9 i la resta està en “estat d’alarma” per haver mantingut contacte amb ells. Des del TSJC han informat que les plantes es reobriran quan les autoritats sanitàries així ho considerin.

Mentre això passa, els funcionaris per a serveis essencials i els magistrats quedaran “en situació de disponibilitat” i les comunicacions que s’hagin de fer arribar de manera extraordinària s’hauran de reconduir a través del jutjat de guàrdia d’incidències.

El TSJC ha informat que més enllà d’aquesta incidència els serveis essencials de l’àmbit penal han gestionar eficaçment els assumptes urgents de tal manera que no hi ha judicis pendents. A més, els jutjats de guàrdia, ubicats a l’edifici I, estan funcionant amb normalitat.

Nou comentari