Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tanca una perruqueria centenària per falta de relleu generacional

Una nova baixa entre els comerços emblemàtics de Barcelona. Aquesta vegada li ha tocat el torn a la Perruqueria Gómez, una perruqueria centenària del barri d’Hostafrancs que ha decidit tancar per falta de relleu generacional. L’establiment, que va començar a funcionar el 1897, ha dit adéu sense fer soroll i ara el xamfrà de Creu Coberta amb Consell de Cent ha quedat una mica més buit.

“Recordo de ben petit que després del tall et regalaven un cotxet de plàstic en miniatura. És una llàstima que ningú hagi seguit amb aquest negoci de tota la vida”, lamenta un veí del barri en un missatge a les xarxes socials. “Aviat veurem un Calzedonia o alguna franquícia per l’estil”. José Manuel Ruiz, barber i propietari de l’establiment, feia 47 anys que treballava en aquest històric racó d’Hostafrancs.

“Ha canviat tot molt, abans es feia el tallat de navalla i ara pràcticament no el coneix ningú”, explicava a principis d’any en una entrevista amb digital El 3 de Sants-Montjuïc després de rebre el Premi Nacional de Comerç que atorga la Generalitat de Catalunya. “La carretera de Sants ha canviat molt, abans hi havia un comerç de més qualitat i ara se’l troba a faltar”, va dir llavors, segurament sense saber que el pròxim seria ell. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa