Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tanca un restaurant únic a Barcelona després de 13 anys a Sant Antoni
  • CA

Barcelona perdrà el pròxim 19 de novembre un establiment únic en la seva espècie. El mític restaurant suec Pappa Sven abaixarà la persiana després de gairebé 13 anys de vida al barri de Sant Antoni i deixant la capital catalana òrfena, sense cap exponent en actiu de la cuina d’aquest país nòrdic.

La notícia l’ha fet pública la mateixa responsable de l’establiment, Nina Olsson, en un emotiu missatge on recorda la trajectòria del restaurant i on agraeix el suport i la gran acollida que ha tingut durant tots aquests anys l’establiment, ubicat en un local al número 22 del carrer de Villarroel, entre els carrers de Sepúlveda i Floridablanca.

“Durant gairebé 13 anys el restaurant ho ha estat tot a la meva vida i els clients com la meva segona família. Un somni que va fer-se realitat i un viatge molt més gran del que podria haver imaginat Però ha arribat el moment de seguir endavant i fer realitat més somnis. Estic orgullosa del meu viatge amb Pappa Sven. M’emporto molts bons records i moments d’alegria”, assegura Olsson en el seu missatge de comiat, on remarca que continuarà ensenyant i compartint la gastronomia nòrdica lluny del seu país.

Ceràmica artesanal

La responsable del restaurant -que té publicat un llibre dedicat a la cuina sueca i nòrdica en general- ha decidit tancar l’establiment per centrar-se en un nou projecte que consisteix en la comercialització d’utensilis de cuina i de peces de ceràmica artesanals fetes a mà sota la marca Nina Olsson Sweden. De fet, la iniciativa ja compta amb una pàgina web pròpia on es poden adquirir els primers productes i on també està disponible el seu llibre de cuina nòrdica.

La notícia del tancament del mític restaurant ha caigut com una llosa sobre molts clients habituals de l’establiment, que han utilitzat les xarxes socials per recordar moments viscuts al Pappa Sven i per agrair a la responsable la seva dedicació i amabilitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa