Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Suspensió preventiva de llicències als carrers de la futura superilla de l’Eixample
  • CA

El govern d’Ada Colau suspèn durant un any l’atorgament de llicències i permisos d’obres vinculats a diverses activitats econòmiques en parcel·les de l’Eixample on es farà la nova superilla. L’executiu ha decretat la suspensió per evitar que mentre es redacta el pla dels primers quatre eixos verds i quatre places hi hagi canvis en els usos, ja que l’equip de govern inicia ara un procés per redactar un pla que reguli les activitats a les plantes baixes d’aquests eixos verds.

Així, es vol evitar que mentre es redacta la normativa arribin sol·licituds de llicències i autoritzacions contràries als objectius del propi pla. La suspensió afecta activitats vinculades a l’oci musical, la restauració i el comerç alimentari. La previsió és tenir els projectes executius de cada eix i plaça a punt el febrer del 2022 per iniciar les obres el juny del mateix any.

Àmbits afectats per la suspensió

L’objectiu, argumenta el consistori, és “protegir i potenciar el comerç i els serveis de proximitat i vetllar per la pluralitat d’usos”. Mentre això s’estudia, per tant, se suspèn la concessió de llicències i permisos. Concretament, afecta les activitats musicals, restauració, especialistes alimentaris i plats preparats, autoserveis, botigues de conveniència i comerços alimentaris amb degustació.

L’àmbit específic de la suspensió abasta les parcel·les confrontants al carrer del Consell de Cent entre Vilamarí i Roger de Llúria; al carrer de Rocafort entre l’avinguda de Roma i la Gran Via de les Corts Catalanes; al carrer del Comte Borrell entre l’avinguda de Roma i la Gran Via de les Corts Catalanes, i al tram del carrer d’Enric Granados entre la plaça del Doctor Letamendi i Consell de Cent.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRAN BCN a març 12, 2021 | 14:03
    FRAN BCN març 12, 2021 | 14:03
    Com sempre.en.contra dels emprenedors i la iniciativa privada. El COMUNisme té això, massa subvenció, fre a la iniciativa privada. BCN.acabarà.com un desert, només per yayos i repartidors...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa