Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Surt en llibertat després d’un mes i mig empresonat per les protestes pro-Hasél
  • CA

L’Audiència de Barcelona ha deixat en llibertat provisional l’escocès detingut a principis de febrer durants els aldarulls de les protestes per la detenció de Pablo Hasél. L’home va ingressar a presó el 8 de febrer i no n’havia sortit perquè el jutjat al·legava que el Brexit podia dificultar l’extradició si fugia al Regne Unit. Ara el tribunal li retira el passaport, li prohibeix sortir de l’estat espanyol i l’obliga a comparèixer cada quinze dies al jutjat.

William A. està investigat per atemptat a l’autoritat, danys i desordres públics per suposadament haver mogut contenidors al carrer i llençat una pedra contra una furgoneta dels antiavalots dels Mossos d’Esquadra, a més de suposadament trencar aparadors amb el seu monopatí. El tribunal, contra el criteri de la fiscalia, diu que l’home té suficient arrelament a Barcelona, on viu des de fa quatre anys, i resideix en un habitatge amb la seva xicota de nacionalitat espanyola, a més de treballar en la mateixa empresa des de fa quatre anys.

A més, rebaixa la suposada gravetat de les acusacions i diu que, fins i tot en cas que fugís de la justícia espanyola, podria ser jutjat en rebel·lia, perquè els delictes no suposen penes de presó importants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa