Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Surt a la venda una de les últimes grans mansions senyorials del Putxet
  • CA

Comprar-se una de les últimes mansions senyorials del Putxet, a la zona que es va convertir en el racó de moda de la burgesia barcelonina a finals del segle XIX, és una oportunitat poc freqüent. Des de fa unes setmanes, però, aquesta possibilitat ha arribat als principals portals immobiliaris. La finca coneguda com a Villa Angelita s’ha posat a la venda per 3,5 milions d’euros, segons l’anunci d’Engel & Völkers. La companyia reconeix que aquesta casa-torre construïda l’any 1900 necessita algunes reformes, però manté llueix encara espais icònics ben conservats i està situada a prop del Mercat de Sant Gervasi. A més, consta de 848 metres quadrats construïts en una parcel·la de més de 3.000 metres quadrats.

La finca centenària és un dels últims reductes del Putxet més pompós. Les grans balconades i la vegetació de l’entorn acaben de d’aportar a la casa el toc novel·lesc que l’entramat urbà ha anat restant-li amb el pas de les dècades. L’anunci que ara es pot trobar a plataformes com Idealista, a més, assegura que encara es manté l’interiorisme original amb un terra de fusta i hidràulics, vidrieres, vidres modernistes i sostres alts enteixinats.

L’immoble també inclou un jardí romàntic amb arbres fruiters i flors, piscina privada, una pista de tennis i zona de barbacoa. I a més de la mansió principal, hi ha dues cases més noves: la casa de l’administrador (132 m2) i la casa porteria (118 m2).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa