Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un supermercat de Gràcia ha venut 8 butlletes del primer premi de la Grossa
  • CA

Primeres reaccions després del sorteig de la Grossa de Cap d’Any d’aquest 2022, que ha repartit el primer premi íntegrament a Barcelona. Un supermercat del barri de la Vila de Gràcia de la capital catalana ha venut vuit butlletes del número 03829, que ha repartit entre els seus clients afortunats 200.000 euros per cada bitllet.

Raquel Romero, l’encarregada d’aquest establiment de la companyia Sorli ubicat al carrer de Massens, ha explicat en declaracions a l’ACN que els treballadors del supermercat estan “molt nerviosos, contents i emocionats” per haver venut vuit números del primer premi, però ha assegurat que per ara desconeixen quins són els clients premiats. “Suposem que són clients del barri, d’aquells que venen cada dia. Esperem conèixer a l’afortunat i poder-ho celebrar”, ha destacat Romero.

Malgrat que cap dels treballadors havia comprat el número premiat, a l’establiment s’ha celebrat la notícia amb ampolles de cava i compartint l’alegria amb tant els veïns que passejaven per la zona i com amb els curiosos que s’han acostat al supermercat.

Un cinquè premi i combinacions guanyadores

Aquest, però, no ha estat l’únic premi que ha caigut aquest any a Barcelona. El tercer i últim cinquè premi de la Grossa de Cap d’Any, el 93837, ha estat molt repartit i s’ha venut a la capital catalana i a altres municipis com Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) o Cabrera de Mar (Maresme). Aquest premi està dotat amb 5.000 euros per bitllet, de manera que els premiats rebran 500 euros per cada euro jugat.

Cal recordar que les persones que tinguin un bitllet amb el número anterior o posterior a qualsevol dels números premiats enguany en el sorteig de la Grossa de Cap d’Any també guanyen. En aquest sentit, tal com han recordat els presentadors de l’edició d’aquest any Marc Giró i Elisenda Pineda, també es mantenen enguany els premis a les terminacions dels vuit números guanyadors (4 xifres, 3 xifres i 2 últimes xifres que coincideixin) i els premis als números anterior i posterior a cadascun. A banda, es reintegraran tots els bitllets acabats en l’última xifra del primer premi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa