Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denuncien inacció municipal en la degradació de la superilla de Sant Antoni

La degradació de la superilla de Sant Antoni s’ha convertit en una de les principals preocupacions dels veïns d’aquest barri barceloní. La situació que viu aquest entorn pacificat va ser un dels grans temes que van quedar fora del Consell de Barri celebrat aquesta mateixa setmana, malgrat que el veïnat fa mesos que denuncia la manca de neteja i de manteniment de la zona.

Amb l’objectiu de provar de posar remei a aquesta problemàtica, el grup municipal d’ERC va presentar aquest divendres un prec al consistori on demanava a l’executiu encapçalat per Ada Colau un reforç de la neteja i del manteniment del mobiliari urbà en la superilla de Sant Antoni. “Fa mesos que el veïnat de la superilla Sant Antoni denuncia manca de neteja i manteniment. El govern Comuns-PSC no fa res per posar-hi remei. Per això, des d’ERC hem presentat la següent iniciativa per actuar i superar la desídia del govern de Barcelona”, assenyalava la regidora Eva Baró aquest dissabte al matí a través d’una publicació a les xarxes socials.

Una inversió que no ha donat resultat

Baró aprofitava l’ocasió per recordar que el govern municipal va anunciar ara fa un any un reforç de neteja i manteniment d’urgència en el marc del pla Cuidem Barcelona. Aquesta iniciativa comptava amb una inversió de 70 milions d’euros que preveia prioritzar la neteja en un total de deu espais de la ciutat, entre els quals la superilla de Sant Antoni, en concret, l’àmbit del carrer del Parlament.

“La realitat és que avui tot segueix tant o més brut. I, a més, s’hi afegeix la degradació de la pintura, les jardineres i el mobiliari low cost que contribueixen a una imatge de deixadesa i provisionalitat”, remarcava la regidora republicana, que considera que cal planificar actuacions urbanístiques definitives i estructurals que permetin millorar la qualitat de l’espai urbà a la zona.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Angelblau a octubre 22, 2022 | 15:54
  Angelblau octubre 22, 2022 | 15:54
  Fora COLAU
 2. Icona del comentari de: Dolors Rey a octubre 22, 2022 | 20:47
  Dolors Rey octubre 22, 2022 | 20:47
  Es nota q s'acosten les eleccions.Sembla hipócrita q Er li permeti a Colau tot el q fá per la destrucció de Barcelona i ara s'adoni d'aquest problema q porta anys enquistat.
 3. Icona del comentari de: Manuel Marina a octubre 23, 2022 | 19:43
  Manuel Marina octubre 23, 2022 | 19:43
  Això ho arregla la Janet Sanz amb pintures de colorines, mariposas, margaritas i tota la floripanda de colors Japiflower. I unes piruletes pintades a l'asfalt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa