Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sis mossos ferits en una baralla multitudinària a Nou Barris
  • CA

Batussa multitudinària de matinada que ha acabat amb detencions i ferits. Un centenar de persones s’han enfrontat a una patrulla dels Mossos d’Esquadra que estava identificant un home acusat de furt al barri de Canyelles, al carrer Miguel Hernández, al districte de Nou Barris. De resules de l’incident, s’han practicat cinc detencions i sis agents han resultat ferits.

Tal i com ha avançat Betevé i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, aquesta matinada, el servei d’emergències del 112 ha rebut una trucada alertant que un home havia robat una ampolla d’alcohol d’un bar i s’estava escalfant la situació. Diverses patrulles dels mossos han acudit al local i han identificat i emmanillat el presumpte lladre. Però de sobte, un centenar de persones s’ha enfrontat a la policia, que ha disparat tres trets a l’aire per dissuadir la multitud. L’home que presumptament havia furtat l’ampolla, ha fugit del lloc dels fets, i posteriorment s’ha presentat a una comissaria de Mossos i ha quedat detingut.

De resultes de l’enrenou, sis agents dels Mossos d’Esquadra han acabat ferits lleus. I a més del presumpte lladre, que s’ha presentat voluntàriament a la comissaria, s’han practicat quatre detencions més. Se’ls acusa d’atemptat contra l’autoritat, lesions i obstrucció a la justícia. Tots cinc detinguts estan a l’espera de passar a disposició judicial.

Aquest incident ve a corroborar una sensació que els Mossos fa mesos que expressen, i és la preocupació per la “pèrdua d’autoritat” dels agents al carrer. El comissari portaveu dels Mossos, Joan Carles Moliero, assegurava que han detectat un “increment de violència en contra de l’autoritat policial” i consideren que no només és un problema de recursos: “Estem parlant d’una pèrdua del concepte d’autoritat”. Molinero detallava que els episodis de violència en contra de les patrulles policials afecten no només els Mossos d’Esquadra, sinó també contra els agents de la Policia Local o la Guàrdia Urbana.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a novembre 07, 2021 | 20:01
    Ricard novembre 07, 2021 | 20:01
    Cap a Madrid i sentenciats per rebel·lió, no?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa