Un sindicat de la Urbana denuncia “condicions deplorables” dels agents destinats a platges

CSIF denuncia a Inspecció de Treball deixadesa per arreglar "deficiències que repercuteixen sobre la salut dels agents"

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha denunciat, davant Inspecció de Treball, les “condicions deplorables” dels agents de platges del cos.

El sindicat denuncia faltes en “l’higiene i la seguretat” i faltes també en “les dietes diàries que els haurien de correspondre“.

A més, el sindicat posa de manifest que hi hagut deixadesa per part de l’administració per arreglar “deficiències que repercuteixen sobre la salut dels agents”: “CSIF denuncia i posa de manifest “el greu desistiment de funcions organitzatives i operatives per part de l’Administració a l’hora d’esmenar aquestes deficiències”.

[r:3]

I és que, segons el sindicat, ja van avisar a l’Ajuntament de Barcelona d’aquesta problemàtica durant el 2017 i el 2018 i “davant la inacció, el sindicat ha presentat denúncia davant Inspecció de Treball per les greus deficiències detectades -i no esmenades- en les últimes avaluacions de riscos laborals”.

CSIF anuncia que emprendrà les accions legals si no s’arreglen “aquestes deficiències en un termini de temps prudencial fins a l’inici de la temporada de platges”.

Més informació

Nou comentari