Un accident ha causat set ferits, entre ells una nena 10 anys, a la cruïlla entre el carrer Comte Urgell i Diputació a l’Antiga Esquerra de l’Eixample. Segons han confirmat policials, el fets han passat pocs minuts després de les 18h, quan un conductor que circulava a gran velocitat ha envestit una moto, un altre vehicle i, posteriorment, ha xocat contra els cotxes aparcats. Quan la Guàrdia Urbana li ha practicat el test, el resultat ha estat negatiu en alcohol i positiu en opiacis. Se l’ha detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Després d’una primera atenció del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha destinat set ambulàncies, s’han traslladat set persones a diversos hospitals de Barcelona. Totes es troben en estat menys greu, han informat fonts mèdiques.

El cotxe circulava en direcció ascendent pel carrer de Comte Urgell quan ha atropellat, en primera instància, un motorista en marxa. Després ha topat amb un segon turisme i, en seguir la seva marxa saltant-se semàfors en vermell, ha acabat xocant amb els vehicles estacionats del mateix carrer per on pujava.

Comentaris

  Porc rural Juliol 13, 2019 | 21:49
  Escòria.
  Andrea Juliol 14, 2019 | 07:57
  No sé per qué, pero veient el que porta penjat del mirall, em sembla que és un vell conegut dels piolins. Si portes penjat altres simbols ja estaria acusat de terrorisme
  Charlie Juliol 15, 2019 | 09:48
  Ha donat positiu en opiacis... M'esteu dient que un tipus es fuma un porro i la lia així? aquest tio no es que anès drogat, mes aviat és ruc!

Nou comentari