Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un sensesostre abusa d’una dona que també dormia al carrer al Raval
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un sensesostre per abusar sexualment d’una dona que també dormia al carrer al barri del Raval. Segons ha explicat al TOT Barcelona la policia catalana, l’home no tenia un lloc on dormir i va convèncer la víctima perquè li deixés passar la nit amb ella per resguardar-se del fred. Durant la nit, l’home va aprofitar per abusar d’ella.

Després de l’agressió, que va tenir lloc a la matinada del dilluns, la dona va intentar fugir i l’home la va perseguir fins a la comissaria dels Mossos al Raval per evitar que el denunciés, però els agents van poder intervenir i detenir-lo. La dona ha rebut acompanyament del Grup d’Atenció a la Víctima de la policia catalana.

Agressió masclista

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per agredir una noia al balcó de casa seva. Diversos testimonis que van veure com la colpejava van avisar la policia. Quan els agents van arribar a l’edifici, ningú els obria la porta i davant el risc en què es trobava la noia, menor d’edat, van accedir al pis per la força i van acabar detenint l’agressor.

Un gest internacional que salva vides

El mateix dilluns una dona va fer el gest internacional de socors per a les víctimes de violència masclista quan estava a la sala d’espera d’una clínica al barri de Sarrià acompanyada de la seva parella. Una treballadora del centre va reconèixer el gest –mà oberta amb tots els dits estirats i mostrant el palmell, retirar a continuació el dit polze fins que toqui el palmell i, per últim, abaixar els altres quatre dits tancant el puny– i va avisar la policia.

Quan van arribar els Mossos, la dona els va explicar que la seva parella la maltractava psicològicament amb insults i menyspreus constants i els agents el van detenir. És un home de 64 anys sense antecedents policials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa