Sense pistes clares sobre on es troba el pare del nen de 2 anys asaassinat en un hotel de Barcelona la setmana passada.

Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, de 44 anys, va fugir la nit de dimarts de l’hotel després de, pressumptament, assassinar el seu fill com a venjança per la separació de la seva dona. Segons ha pogut comprovar la policia catalana, l’home hauria agafat un taxi fins a l’aeroport, però una vegada allà no va arribar a volar, almenys amb el seu passaport. De fet, els Mossos encara estan revisant càmeres de l’aeroport, i s’encarrega un equip especialitzat de la policia catalana en fugitius de presons.

A partir d’aquí es perd la pista, però sí que s’ha constatat que el pressumpte parricida no ha contactat amb cap dels seus familiars a Espanya -és d’origen argentí-, un fet que fa pensar als investigadors que l’home estaria totalment aïllat intentant fugir de la policia.

Per altra banda, els Mossos també estan analitzant trucades de ciutadans que asseguren haver-lo vist en difernets punts de Catalunya, però sense resultats positius de moment.

La Vanguardia explicava aquest diumenge que només feia 8 dies que els pares s’havien separat, i que l’home havia tingut un comportament “exemplar” amb la seva exparella. Una circumstància que lliga amb les investigacions policials sobre l’entorn de l’home i les seves xarxes socials, on es lloava la seva amabilitat i el bon tracte amb els companys de feina. Segons publica el rotatiu barceloní, la decisió de separar-se la va prendre la dona, i l’home l’hauria acceptat amb una actitud de “maduresa”. De fet, la dona hauria explicat que se sentia destrossada per no haver estat capaç de detectar cap indici de les intencions del pare, ja que la seva actitud va ser exemplar en tot moment.

De fet, els missatges intercanviats entre els pares –ell es va traslladar al Vendrell a casa del seu pare- van ser cordials fins just dimarts a la tarda, quan l’home hauria iniciat les amenaces i els missatges intimidatoris a la mare, tal i com relata La Vanguardia. L’home, de 44 anys nascut a l’Argentina i amb nacionalitat espanyola, va reservar una sola nit d’hotel amb Smartbox, la de dimarts, i ho va fer diumenge.

Nou comentari

Comparteix