Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Presó provisional per a un veí de Sants per protestar per Hasél
  • CA

El jutjat de detinguts número 2 de Barcelona ha decretat aquesta tarda l’ingrés a presó provisional sense fiança per a un detingut ahir a la capital catalana durant la sisena protesta per l’empresonament de Pablo Hasél. Ho ha detallat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que ha informat que la fiscalia només demanava presó provisional per a ell.

L’empresonat es diu Carles i és del barri de Sants (Sants-Montjuïc), segons ha precisat Alerta Solidària. Es tracta del segon manifestant per Pablo Hasél que ha ingressat a presó.

En Carles ha estat l’únic empresonat dels 27 arrestats entre ahir i abans d’ahir que han passat avui a disposició judicial. Per a la resta s’ha decretat llibertat amb compareixences periòdiques, segons destaca el TSJC. Sobre els detinguts hi ha acusacions de desordres públics, danys, atemptat, resistència, furt i robatori amb força.

Suport d’entitats del barri

El col·lectiu D.O. Sants, un grup de restauradors del barri de Sants, ha dit a través de Twitter que en Carles és membre de l’entitat.

El periòdic del barri La Burxa ha indicat que en Carles té 37 anys i està implicat en el teixit associatiu del barri. “Malgrat ser una persona amb arrelament, feina, i sense antecedents penals el jutge l’envia a presó per la continuïtat de les manifestacions. No se’l acusa ni de danys, ni atemptat a l’autoritat ni robatori sinó de desordres públics per moure una tanca de plàstic segons la policia”, ha criticat La Burxa en una piulada.

Més notícies
Brossa cremant davant del Palau de la Música, la 6a nit de protestes per Hasél / Adrià Lizanda
VÍDEOS | Tensió amb veïns i un saqueig frustrat desdibuixen la 6a nit de protestes
Notícia: VÍDEOS | Tensió amb veïns i un saqueig frustrat desdibuixen la 6a nit de protestes
Comparteix
La cita era a Sants però els manifestants han preferit tornar al centre de la ciutat
Aldarulls a Barcelona després de la segona manifestació en suport a Pablo Hasél / Jordi Borràs
Presó provisional per a un dels detinguts als aldarulls de Barcelona
Notícia: Presó provisional per a un dels detinguts als aldarulls de Barcelona
Comparteix
La resta ha quedat en llibertat provisional amb l’obligació de comparèixer als jutjats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa