Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Salut informa d’un quart cas de coronavirus
  • CA

La conselleria de Salut ha informat aquest vespres d’un quart cas de coronavirus confirmat a Catalunya. En aquest cas no es tracta d’un veí de Barcelona, sinó d’una dona de 58 anys de Sant Cugat del Vallès. La pacient està sent tractada a l’Hospital Clínic, com la resta d’afectats. Des del departament de Salut informen que es troba en estat lleu. La dona havia estat en contacte amb un cas positiu a Alemanya des d’on es va avisar al Servei de Vigilància Epidemiològica de Catalunya que va procedir a fer la prova.

Els altres casos

Fins ara, s’havien donat tres casos de coronavirus que haguessin arribat a quedar confirmats i tots tenien algun vincle amb la ciutat de Milà. El primer va ser una dona italiana de 36 anys resident a Barcelona que havia viatjat del 12 al 22 de febrer a Milà i Bèrgam, a Itàlia. 

El segon cas va ser un noi de 22 anys que també havia viatjat a Milà, tot i que ell ho va fer entre els dies 22 i 25 de febrer. I el tercer es tractava d’una dona de 22 anys de Tenerife que va estar a Milà entre el 19 i el 25 de febrer.

Tots ells, a més, tenien el mateix quadre que l’ingressada d’avui: símptomes lleus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa