Salut informa d’un quart cas de coronavirus

El Clínic està tractant una dona de 58 anys de Sant Cugat del Vallès

La conselleria de Salut ha informat aquest vespres d’un quart cas de coronavirus confirmat a Catalunya. En aquest cas no es tracta d’un veí de Barcelona, sinó d’una dona de 58 anys de Sant Cugat del Vallès. La pacient està sent tractada a l’Hospital Clínic, com la resta d’afectats. Des del departament de Salut informen que es troba en estat lleu. La dona havia estat en contacte amb un cas positiu a Alemanya des d’on es va avisar al Servei de Vigilància Epidemiològica de Catalunya que va procedir a fer la prova.

Els altres casos

Fins ara, s’havien donat tres casos de coronavirus que haguessin arribat a quedar confirmats i tots tenien algun vincle amb la ciutat de Milà. El primer va ser una dona italiana de 36 anys resident a Barcelona que havia viatjat del 12 al 22 de febrer a Milà i Bèrgam, a Itàlia. 

El segon cas va ser un noi de 22 anys que també havia viatjat a Milà, tot i que ell ho va fer entre els dies 22 i 25 de febrer. I el tercer es tractava d’una dona de 22 anys de Tenerife que va estar a Milà entre el 19 i el 25 de febrer.

Tots ells, a més, tenien el mateix quadre que l’ingressada d’avui: símptomes lleus.

Nou comentari