Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Salut farà un cribratge de Covid-19 a 3 punts de Barcelona
  • CA

El departament de Salut engegarà, a partir de demà, tres cribratges per detectar asimptomàtics contagiats de Covid-19 a Barcelona. Ho farà, concretament, a tres punts de la ciutat situats als districtes de Sants-Montjuïc, Sant Andreu i Gràcia. Al punt habilitat al districte de Gràcia estan cridats també els veïns de Sarrià-Sant Gervasi, segons informa Salut en un comunicat.

Les proves que es faran, que seran testos d’antígens –que permeten obtenir el resultat en uns 15 minuts–, estaran dirigides a majors de 16 anys. En alguns casos, com a Sant Andreu, els testos s’han començat a fer avui.

A Sant Andreu les proves es fan, entre avui i el 18 de desembre, al Casal de Gent Gran de Bon Pastor. A Sants-Montjuïc són a les Cotxeres de Sants, al casal de gent gran. A Gràcia són al CAP Vallcarca. En el cas de Sants-Montjuïc les proves començaran demà i es podran fer fins al 18 de desembre. Pel que fa a Gràcia, Salut no especifica quan començaran, però sí que acabaran també el 18 de desembre.

El cribratge a Gràcia va dirigit a veïns dels barris de Sant Gervasi, La Bonanova, Putxet, Vallcarca, Penitents i el Coll. El de Sant Andreu és per a residents dels barris de Bon Pastor, Sant Andreu i Trinitat Vella; i el de Sants-Montjuïc està pensat per a veïns de Sants, Sants-Badal, i Hostafrancs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa