Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Salut descarta prendre mesures pel coronavirus per la manifestació del 8M
  • CA

Autoritats de l’Ajuntament de Barcelona i de les conselleries de Salut i Interior de la Generalitat han descartat adoptar mesures especials pel coronavirus davant la manifestació del 8M del diumenge a la ciutat, ha dit aquest dissabte la gerent de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Carme Borrell. S’ha valorat en la mateixa reunió on s’ha decidit ajornar pel coronavirus la Marató de Barcelona, un esdeveniment “molt diferent” a la manifestació del 8M, ha explicat Borrell a la premsa.

“La manifestació del diumenge és un esdeveniment que es fa en cadascun dels països, i per tant no tindrà una arribada de visitants internacionals com pot ser la Marató”, ha afegit. Preguntada per la recomanació de no participar a la manifestació si s’està constipat, ha respost que és una recomanació general i que la manifestació “es pot fer tranquil·lament”.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, també ha dit que la manifestació del 8M i la Marató són “incomparables”, ja que la meitat dels assistents a la Marató són internacionals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa