Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Salut demana a les universitats i empreses que tornin a fer teletreball
  • CA

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha demanat aquest diumenge fer el màxim teletreball possible, tal i com ja es va fer a l’inici de la pandèmia. “Les empreses haurien de dissenyar aquests plans de teletreball que van fer durant abril i maig, com a mínim durant 15 dies”, ha dit en declaracions a RAC1. “No cal cap dictamen d’un jutge, però necessitem que tots prenguem consciència”, ha afegit. L’objectiu ha de ser tornar “a nivell de teletreball de març o abril”.

Per altra banda, també ha demanat que es torni a les classes virtuals a l’àmbit de la universitat, excepte en les pràctiques. Les franges d’edat de 20 a 49 anys són les que més preocupen a Salut, en ser les que tenen més interacció social.

Argimon ha assegurat que està “molt preocupat” per l’evolució de contagis a Catalunya durant les properes setmanes i ha explicat que l’evolució del virus a Catalunya està creixent més del que esperaven “Si no féssim res, en dues setmanes estaríem igual que Madrid en dues o tres setmanes”, ha dit. A tall d’exemple, ha recordat que de l’1 al 7 d’octubre s’han registrat uns 10.000 positius en una setmana, mentre que en les anterior es rondava les 7.000.

Noves restriccions “aviat”

En aquest sentit, ha avançat que aviat la Generalitat anunciarà noves restriccions. “Ho estem estudiant tot. Haurem de veure quines són les mesures, que anunciarem aviat. No estarem 15 dies marejant la perdiu”, ha dit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa