Un conductor begut s’estampa a la sortida dels túnels de Vallvidrera i en surt gairebé il·lès

Anava sol i ha sigut detingut per la Guàrdia Urbana perquè superava l'índex legal d'alcohol a la sang

Set del matí d’aquest diumenge, un dels caps de setmana de l’any en què la Guàrdia Urbana reforça més els controls d’alcoholèmia per l’acumulació de sopars i dinars relacionats amb les festes de Nadal. Un cotxe de gamma alta surt de la boca sud dels túnels de Vallvidrera en direcció al centre urbà de Barcelona i s’estampa contra una tanca protectora lateral. El cotxe queda totalment rebregat.

El cotxe accidentat a la sortida dels túnels de Vallvidrera, a prop de la Via Augusta de Barcelona / Tot Barcelona

Els serveis d’emergència al voltant del cotxe accidentat. Encara era fosc. A la dreta, es veu la tanca que ha destrossat.

A aquelles hores –encara era fosc– a penes circulava ningú, de manera que cap altre vehicle ha resultat afectat per l’accident. Els serveis d’emergències han enviat ràpidament ambulàncies –inclosa una dels Bombers de Barcelona– i patrulles de la Guàrdia Urbana. Però hi havia bones notícies per al conductor: segons la primera valoració dels serveis sanitaris feta in situ, n’ha sortit gairebé il·lès. Igualment, ha sigut traslladat amb diagnòstic lleu a l’hospital Vall d’Hebron, com a mesura preventiva ateses les dimensions de l’accident.

L’altra cara de la moneda és la penal: la Guàrdia Urbana li ha fet la prova d’alcoholèmia preceptiva i ha sortit una taxa que superava els 0,75 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire expirat, el triple dels 0,25 permesos si s’ha de conduir. Amb aquest índex, i havent-hi hagut un accident –encara que no hagi lesionat ningú més que ell mateix–, la policia ha hagut de detenir el conductor, de 33 anys. Ara haurà de passar per un judici ràpid.

Més informació

Comentaris

  Tip i fart d'irresponsables. 23/12/2018 3:28 pm
  Per les nits, acceleracions a la Via Augusta entre els Vergòs i Mitre.
  Oriol 23/12/2018 4:52 pm
  Il·lès? Llàstima: Ara tindrà sensació d'invulnerabilitat i hi tornarà, i si ara no hi ha hagut víctimes innocents potser la propera vegada no tindrem tanta sort.
  Albert 24/12/2018 6:45 am
  S'encasta es diu en català

Nou comentari