Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
S’aturen ‘sine die’ les obres d’un poliesportiu i els veïns se n’assabenten a Twitter
  • CA

Els veïns de Torre Baró han iniciat el curs amb una mala notícia. Les obres que havien començat a fer una pista poliesportiva coberta a l’espai del Campillo de la Virgen s’han quedat a mitges. Així ho ha avançat el portal NouBarris.Net i ho ha comprovat aquest diari.

Si mesos enrere l’Ajuntament anunciava que el dia de Sant Jordi, el 23 d’abril, s’encetava una construcció que acabaria a l’octubre, ara el discurs és ben diferent. “Per causes alienes al Districte i relacionades amb l’empresa adjudicatària, ara mateix les obres estan en efecte aturades”, anunciava a Twitter el compte del govern a Nou Barris. Fins i tot, el mateix missatge arribava a plantejar que “és possible que calgui iniciar-ne de nou el procés de licitació”. 

La resposta del districte, el passat 9 de setembre, a les queixes del veïns, doncs, confirmava la pitjor de les sospites. La reivindicació de la nova pista coberta s’ha tornat a encallar després d’anys d’espera. Tanmateix, el govern espera que sigui momentani i demana “disculpes” als ciutadans per les “molèsties”. 

Encara no s’ha confirmat la pitjor de les situacions, però si s’hagués de fer una nova licitació del projecte per canviar l’empresa encarregada de les obres, això suposaria allargar uns mesos més la construcció de la pista. L’actual responsable de les tasques és HPSA, Construcción y Servicios Medioambientales SA, que va guanyar el concurs públic per dur a terme el poliesportiu per un preu total de 778.000 euros. 

Segons va explicar l’Ajuntament en un comunicat a l’abril, la nova pista inclouria un espai reglamentari per jugar a futbol sala amb una coberta metàl·lica i lleugera. A més, també s’adequaria la rampa existent a la normativa d’accessibilitat, es construiran unes grades que serviran d’escala, es milloraran els recorreguts i s’hi instal·larà nou enllumenat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa