Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Roben a una llibreria el dia abans de Sant Jordi
  • CA

La llibreria Al·lots, a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, ha rebut un cop dur a falta de menys d’un dia de Sant Jordi. Els han entrat a robar la passada matinada. Segons explica la responsable de la botiga al TOT Barcelona, Paula Jarrin, els lladres s’han endut la caixa registradora i una altra petita capsa amb bitllets per tenir canvi. 

Els fets que investiguen els Mossos d’Esquadra haurien ocorregut durant la nit, però els gestors de la llibreria no s’han assabentat fins al matí, quan han rebut l’alerta dels veïns. S’han trobat la porta metàl·lica de fora forçada i la de vidre, a l’interior, esquerdada. “Han fet palanca, segons ens han explicat”, apunta Jarrin. 

La quantitat que s’han endut els lladres “no és excessivament elevada, però sap greu que passin aquestes coses en uns dies tan assenyalats”, indica la responsable, que remarca que és el primer cop que els passa un incident d’aquest estil. Tanmateix, han anunciat a Twitter la seva situació i esperen que, després d’haver patit un robatori, el dia de Sant Jordi es pugui compensar el greuge. De fet, avui no tenien pensat obrir la botiga, però, davant dels fets, han decidit fer més hores i, mentre esperen la reparació del local, deixar les portes obertes als clients. 

Algunes personalitats del món de la cultura, en assabentat-se, han fet una crida a col·laborar amb la llibreria omplint la seva paradeta el dia de la rosa i el llibre. L’escriptora Tina Vallès ha animat els usuaris de Twitter ha omplir la botiga Al·lots i la parada que se situarà a Enric Granados número 15. També Màrius Serra s’ha unit a la crida i ha comentat: “Demà, tots setem al·loters”. 

 

Fonts policials expliquen que la investigació continua oberta i confirmen que han rebut l’avís del cas a les 10:30h del matí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa