Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Robatori amb violència a Nou Barris
  • CA

Detingut un home per haver comès un robatori amb violència al districte de Nou Barris, ha informat la Guàrdia Urbana aquest dilluns. A través de les xarxes socials han fet públic aquest succés. “Detenim una persona a Nou Barris per robatori amb violència d’una ronyonera, amb la cartera i 250 euros al seu interior”, han explicat.

“El detingut, juntament amb tres homes, van assaltar la víctima i la va colpejar al nas”, han afegit des del compte de Twitter d’aquest cos policial, que informen que han pogut recuperar i retornar els objectes sostrets al propietari.

Furt d’una caixa de seguretat amb la recaptació

La Guàrdia Urbana de Barcelona també ha hagut de fer una actuació al barri de Porta. En concret, ha sigut el passat dimecres, quan un home va intentar furtar una caixa de seguretat amb la recaptació de l’establiment al seu interior. A través de les xarxes socials, el cos policial va informar que es va “detenir un home després d’entrar en un local del barri de Porta i endur-se una caixa de seguretat amb la recaptació. Va forcejar amb una treballadora que el va sorprendre, la va empentar i va sortir corrents amb la caixa fins que vam aturar-lo”, va explicar aleshores la Guàrdia Urbana.

Detenció d’un traficant d’armes internacional

Aquest diumenge s’ha detingut també un traficant d’armes internacional a Barcelona. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra el va identificar i detenir al districte de Ciutat Vella. En concret, es tracta del multimilionari franco-polonès Pierre Konrad Dadak.

Dadak té dues ordres de detenció pendents, una d’un jutjat de Marbella per un delicte d’estafa i una altra de l’Audiència Nacional per blanqueig de capitals. A més, segons El Caso, Alemanya també el busca per un altre delicte de blanqueig de capitals. És la tercera vegada que l’han detingut a l’estat espanyol des del 2016.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa