Roba un rellotge i el detenen després de caure en un forat quan fugia

Els Mossos han detingut tres persones per robatoris violents a Ciutat Vella

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones com a presumptes autors de tres robatoris amb violència, en tres actuacions diferents. Dos dels detinguts ho van ser pel robatori d’un rellotge de valor i el tercer pel d’un mòbil d’alta gamma. En els tres casos, les víctimes van poder recuperar els objectes robats. Aquestes detencions s’emmarquen en el dispositiu Tremall, posat en marxa les últimes setmanes pels Mossos d’Esquadra, i que incrementa el patrullatge preventiu als carrers de la ciutat, sobretot en les zones més sensibles, amb l’objectiu d’augmentar la seguretat.

La primera detenció es va produir cap a les onze del matí de dimecres, quan uns agents van ser alertats que un grup de joves havia intentar robar a un home. La víctimes va manifestar que un grup de cinc joves l’havien increpat i li havien intentar sostreure la ronyonera i que un d’ells va aconseguir robar-li un telèfon que portava a dins. L’home, però, va recuperar l’aparell perquè al lladre li va caure a terra. La víctima va identificar dos dels presumptes autors i un d’ells, un jove de 19 anys, va quedar detingut. L’altre, un menor, va quedar a dependències policials a efectes de protecció.

Cau en un forat mentre fugia

Una altra patrulla va detenir un noi de 22 anys que acumula una desena de detencions per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació. La patrulla va ser informada que una persona tenia retingut un home per un presumpte furt. En arribar-hi, els agents van veure dos homes barallant-se entre ells a terra, els van separar i els van identificar.

Un d’ells va explicar als agents que estava caminant pel carrer quan se li va apropar un noi, li va posar la mà al canell i li va arrencar el rellotge. Segons els Mossos, el presumpte lladre va sortir corrents amb el rellotge i en la fugida va caure en un forat a terra d’una obra propera, on la víctima que havia sortit darrere d’ell el va aconseguir retenir.

D’altra banda, a un quart d’una de la matinada d’aquest dijous una patrulla que es trobava a la zona del passeig marítim de la Barcelona va veure com un noi, de 27 anys, anava corrent mentre el perseguia un grup de persones que l’escridassaven. Els agents el van aturar, identificar i detenir com a presumpte autor d’un robatori amb violència. Un home va manifestar als agents que havia estat víctima d’una forta estrebada amb la qual el detingut li havia robat el rellotge de polsera.

Comentaris

    Serafi Bandarra i Grataconys 31/07/2020 8:14 am
    ¿Una desena de detencions i esta al carrer? no calen mes explicacions

Nou comentari