Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Roba un cotxe a punta de ganivet i se l’endú per assaltar sis hotels en 48 hores

Abans de robar sis hotels arreu de Catalunya va començar robant dos vehicles a Barcelona. El recorregut delictiu del lladre va començar el set d’abril a les 21:30 hores, quan va robar al Putxet el ciclomotor d’una dona a un pàrquing privat a punta de ganivet. L’home la va agafar pel coll i la va amenaçar posant-hi un ganivet, abans de sostreure-li la moto i diners en efectiu. Va ser l’inici d’un recorregut que va portar un argentí de 31 anys a assaltar sis hotels en menys de 48 hores. Els Mossos d’Esquadra el van detenir el 16 de maig a la capital catalana. 

El següent pas que va donar l’atracador va ser robar un cotxe. Quatre hores després de robar la moto, va xocar amb un cotxe aturat en un semàfor. Quan el conductor del turisme va baixar per veure què havia passat, el lladre li va ensenyar un ganivet que portava a la cintura i el va cridar en “to amenaçador”, segons la policia catalana. El lladre va endur-se el cotxe i va marxar fins a Granollers, on va cometre el primer dels sis atracaments a hotels. Després de robar a l’hotel de Granollers l’atracador va cremar el cotxe a un pàrquing públic del Carmel.

En menys de 48 hores el lladre va cometre cinc atracaments més. L’home s’emportava els diners de la caixa enregistradora, tot i que en una ocasió es va endur un portàtil i en altres ocasions telèfons. 

El primer robatori, el de Granollers, es va produir cap a les dues de la matinada del vuit d’abril. L’home va amenaçar la recepcionista amb un ganivet “de grans dimensions” i amb una ampolla en què hi havia suposadament líquid inflamable, segons detallen fonts policials. El lladre va ruixar la dona amb el líquid. Mitja hora després va atracar un altre hotel, en aquest cas a Mollet del Vallès. En aquest cas, va ruixar la recepcionista del líquid i li va mostrar un encenedor abans de cridar: “Això és un atracament, no et faré res si col·labores”. 

L’endemà a la nit va robar a un hotel de Sabadell i va cometre tres atracaments més, en aquest cas a Barberà del Vallès. Dos dels tres van ser en grau de temptativa, ja que no va aconseguir cometre el robatori.

Nou comentari

Comparteix