Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Retenen un lladre, ell reacciona ferint amb un ganivet tres persones i acaba detingut
  • CA

Un intent de robatori ha acabat amb tres persones ferides per arma blanca. La més greu va ser traslladada a l’hospital tot i que en cap moment ha perillat la seva vida, han confirmat fonts policials. El presumpte autor dels fets, un jove, ha quedat detingut per delictes de lesions i amenaces. 

Els fet es van precipitar quan dues noies passejaven de matinada pel Poblenou, a l’altura de la cruïlla Lope de Vega amb Llull. Un home s’hi va apropar, va amenaçar-les amb un ganivet i les va voler robar. To i ser les 3:30h, hi havia altres persones al carrer. Aquestes hi van prestar auxili i van oposar-se físicament al robatori. Va ser en aquell moment, quan el delinqüent va veure que el confrontaven, que va respondre ferint tres persones amb l’arma blanca.

Dues d’elles van quedar ateses in situ pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per ferides superficials. L’altra va ser hospitalitzada, amb un tall més profund, però sense que s’hagi de témer per la seva vida, insisteixen les fonts policials. Durant els fets, va aparèixer la policia i va poder arrestar el lladre, que té 20 anys i és de nacionalitat colombiana. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa