Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rescaten 33 gossos malalts d’una botiga de l’Eixample
  • CA

El departament de Protecció d’Animals de Barcelona i la Guàrdia Urbana han rescatat 33 gossos malalts d’una botiga d’animals de l’Eixample. Segons la policia barcelonina, durant una inspecció iniciada per diverses denúncies relacionades amb les condicions de salut dels animals que es venien a l’establiment, els agents va trobar els gossos amb símptomes amb diverses malalties infeccioses, diarrea i fins i tot coronavirus caní.

Els animals van ser localitzats en un espai amagat de la botiga, en pèssimes condicions higièniques i de salut. Ni la sala de quarantena ni els boxes dels animals comptaven amb els mínims per evitar un brot infecciós. La botiga tampoc disposava de les factures de compra dels animals ni tenia al dia el registre de mascotes.

L’Ajuntament de Barcelona està duent a terme una campanya per fomentar la tinença responsable d’animals de companya i el control del comerç de venda de mascotes per comprovar les condicions de vida dels animals. Enguany la Guàrdia Urbana ha posat gairebé 1.300 denúncies, la majoria per tinença de gossos potencialment perillosos sense morrió, llicència o assegurança.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa