Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rescat espectacular d’un gos atrapat en una escultura
  • CA

Gran acció conjunta de la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Bombers. Han rescatat un gos que havia quedat atrapat dins de l’estructura d’una escultura ubicada al districte de Sant Martí. Es tracta d’una estructura metàl·lica situada al passeig Marítim del Bogatell, a la platja de la Mar Bella, al barri de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou.

Rescat espectacular

L’escultura és de grans dimensions i està visiblement rovellada. Representa la part posterior d’una embarcació amb la pala del timó. En primera instància la Guàrdia Urbana va intentar el rescat, però finalment va requerir de l’ajuda del cos de Bombers. Després, la Guàrdia Urbana va intentar localitzar els propietaris, però no ho va aconseguir. Per aquest motiu, es van posar en contacte amb el centre d’acollida d’animals Help Guau perquè se’n poguessin fer càrrec.

El rescat d’animals és força habitual per part dels cossos d’emergències. De fet, aquest estiu la Guàrdia Urbana va rescatar un animal que es trobava amb un fort cop de calor. El van portar en un cotxe patrulla fins a una clínica veterinària. El gos va ser atès d’urgència a la clínica veterinària Survet Diagonal, on després d’una primera intervenció el van poder estabilitzar.

I el gener passat, també es rescatava un altre gos que feia una setmana que estava abandonat en una casa al Poblenou. Es calcula que el 14% dels animals que s’abandonen viuen de manera permanent als centres d’acollida, informa l’Ajuntament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa