Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Reobre la piscina del Parc de la Creueta, tancada per una explosió de clor
  • CA

Després de l’ensurt d’aquest dilluns a la piscina del Parc de la Creueta del Coll, en què una barreja incorrecta de clor va causar una explosió a la sala de màquines, que va deixar un socorrista ferit lleu, avui la piscina ha reobert les seves portes. Sis dotacions dels Bombers de Barcelona, juntament amb la Guàrdia Urbana i els Serveis d’Emergències Mèdiques, van acudir a la piscina i van desallotjar les 280 persones que hi havia.

La reobertura ha estat possible després que els tècnics municipals hagin comprovat que els nivells de pH i de clor de la piscina són els correctes. Els bombers també ventilat la sala de màquines on es va produir l’explosió aquest dilluns.

Un error humà, causa probable

Segons els bombers el més probable és que l’explosió es produís per un error humà de fa dies, quan es van carregar els productes químics per desinfectar l’aigua de la piscina. Hauria estat en el moment en què s’han barrejat els productes de manera automàtica que s’ha produït l’explosió.

La piscina del parc de la Creueta del Coll és un petit llac artificial poc profund que permet el bany als nens i es va obrir al públic fa pocs dies després d’estar tancada durant més de 2 anys. La piscina estarà oberta fins al 4 de setembre, el dia abans que es reprengui el curs escolar. I fins al 31 de juliol, les instal·lacions, que depenen de l’Ajuntament de Barcelona, estaran operatives entre les 10.00 i les 20.00 hores, i entre l’1 d’agost i el 4 de setembre, de 10.00 a 19.00 hores. Els preus oscil·len entre la gratuïtat (infants menors d’un any i més grans de 65 anys) i els 2,49 euros de l’entrada general.

Com és la piscina?

El llac de la Creueta del Coll té aproximadament 2.100 metres quadrats d’aigua i 60 centímetres de profunditat, de manera que és ideal per als infants. Disposa de capacitat per a unes 800 persones i té també una gran plaça i zones de pícnic amb vistes espectaculars. El parc es troba al passeig de la Mare de Déu del Coll, 77, i s’hi pot arribar en metro, amb la L5 a la parada El Coll-Teixonera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa