Renfe aparta el revisor que va proferir insults homòfobs contra un viatger

Renfe ha apartat del servei el revisor que va proferir insults homòfobs a un usuari a l’estació de Plaça de Catalunya. La companyia pública ha exigit a l’empresa contractant de l’empleat implicat que el retiri. El president de l’Observatori Contra l’Homofòbia, Eugeni Rodríguez, ha celebrat l’actuació d’ofici de Renfe i les mesures que s’han pres sobre el treballador en qüestió.

Els fets van passar el 18 de setembre, quan un revisor va insultar un passatger amb expressions homòfobes. Després de la denúncia de l’OCH, que es va reunir amb el responsable de Renfe a Catalunya, la companyia va anunciar que obriria un expedient informatiu sobre la qüestió.

L’OCH ha remarcat que el transport públic ha de ser “un espai amable i segur per al col·lectiu LGBTI” i ha remarcat que aquest tipus de conductes “no poden venir per part dels treballadors”. D’altra banda, ha celebrat la predisposició de Renfe a estudiar els fets. Segons dades de l’OCH, aquest 2020 hi ha hagut 136 agressions homòfobes a Catalunya.

Comentaris

    LarryEvaby Octubre 28, 2020 | 13:26

Nou comentari