Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Continua la recerca de l’home suec desaparegut a Barcelona fa dues setmanes
  • CA

Els Mossos d’Esquadra segueixen buscant l’home suec que va desaparèixer el 18 d’abril a Barcelona, ara fa dues setmanes. La policia va començar la recerca un cop es va presentar denúncia de la desaparició, el 20 d’abril, per bé que la família ha informat que troben a faltar l’home des de dos dies abans. Es tracta d’Ayad Mirza, de 33 anys, i que en el moment de la desaparició no duia ni documentació, ni targetes bancàries ni telèfon. Aquest dilluns els Mossos van sobrevolar amb helicòpter el litoral de l’àrea de Barcelona per si veien alguna pista de l’home i les patrulles tenen la seva foto per si l’identifiquen en algun control de confinament, però de moment no s’ha trobat cap pista fiable.

Segons ha explicat la família a l’ACN, l’home va arribar a Barcelona el 2 de març per visitar el seu germà petit, que viu al barri de la Barceloneta, i a causa del confinament pel coronavirus ja no va poder sortir del país per retornar a Suècia. Cap a les 4 de la matinada d’aquell dissabte va sortir de casa sense cap pertinença i ja no se n’ha sabut res més. El germà petit ha explicat que va pensar que l’Ayad volia fer una volta per prendre l’aire després d’estar tants dies tancats a casa, ja que no coneix a ningú més a la ciutat. No obstant, després de veure que no tornava i no poder-hi contactar, va denunciar la desaparició el dilluns 20 d’abril a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Ciutat Vella.

La família ha indicat que s’ha informat de la desaparició també a l’ambaixada de Suècia a Madrid, però les autoritats sueques només han ofert un bitllet d’avió de tornada del germà al país d’origen. També han fet cartells en suec amb la cara de l’home per ajudar a la recerca. El desaparegut té 33 anys, és moreno de pell, fa 1,69 metres d’alçada, és una mica calb i duia una jaqueta de color blau fosc. Totes les seves pertinences segueixen a casa del germà. La família veu molt estranya la desaparició i que encara no se sàpiga res d’ell, perquè asseguren que sempre prioritzava la família i creuen que no els faria patir d’aquesta manera.

El germà petit també ha explicat que està patint molt pel seu germà i que fins i tot s’ha passat hores voltant pels barris de Ciutat Vella intentant trobar pistes. De fet, fa uns dies, a la Boqueria, va parlar amb una indigent que li va explicar que aquella matinada de dissabte, allà mateix, havia vist que uns individus atracaven, i fins i tot potser segrestaven, el seu germà. Ell va comunicar aquesta informació als Mossos, però no ha pogut tornar a contactar amb la dona perquè no li va voler donar les seves dades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa