Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El raper Morad anirà a judici per intentar robar en un pis del Putxet
  • CA

El raper Morad està citat el pròxim dilluns a la Ciutat de la Justícia com a acusat d’intentar robar en un edifici del carrer Homer, al barri del Putxet i el Farró de Barcelona, segons informa la Vanguardia. Els fets van tenir lloc fa tres anys, quan el conegut cantant de l’Hospitalet de Llobregat i un amic seu haurien presumptament intentar força la porta d’un pis per, però es van veure sorpresos per un veí de la finca, que va trucar la policia.

El jutjat Penal 11 de Barcelona ha citat Morad el matí de dilluns per celebrar la primera vista del judici, en el qual la Fiscalia demana dos anys i mig de presó pels dos acusats, a qui atribueix un delicte de robatori amb força en grau de temptativa i un altre d’amenaces. Segons el text de l’acusació avançat pel mateix diari, els fets es remunten al 12 de febrer del 2018, quan Morad i el seu amic van intentar forçar la porta d’un pis del carrer Homer amb un tornavís.

Fotografiats per un veí

En aquell moment, un veí de l’edifici els va sorprendre i els va fer fotos per denunciar-los a la policia. “Et mataré fill de puta, t’esperaré aquí fins que surtis”, li van respondre, segons va relatar el testimoni. Aquestes imatges seran una peça clau per al judici, ja que serviran per identificar al raper i al seu amic. Morad ja ha estat absolt per un altre intent de robatori perquè les imatges de les càmeres de seguretat no van permetre identificar-lo.

En aquell cas, el jutge va concloure que no hi havia prou elements per determinar que Morad i el seu amic fossin sense cap mena de dubte les persones que apareixien a les imatges facilitades pels Mossos d’Esquadra. Ara, però, el raper s’enfronta a una situació més complicada, ja que el mateix dilluns declararà el veí que els va fotografiar.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: això acabarà en res a setembre 10, 2021 | 12:35
    això acabarà en res setembre 10, 2021 | 12:35
    Si el raper no ha dit res del rei, no ha de témer res.
  2. Icona del comentari de: Carles a setembre 10, 2021 | 13:31
    Carles setembre 10, 2021 | 13:31
    Jajaja, fora rapers dels nostres barris. Pfff vomito.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa