Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quatre universitats de Barcelona entre les 100 millors del món
  • CA

La Universitat de Barcelona (UB) és la millor universitat espanyola i la 166 del món, segons el QS World University Ranking 2019. A més, en 16 matèries la universitat de la capital catalana es troba entre les 100 millors a nivell mundial, segons informa Europa Press. Els estudis en què la UB està entre les 100 millors del món són: Anatomia i Fisiologia; Antropologia; Biologia; Arqueologia; Biologia; Química; Ciències de la Terra i el Mar; Ciències del Medi Ambient; Documentació i Biblioteconomia; Medicina; Infermeria; Filosofia; Administració i Política Social, Agricultura i Llengües Modernes.

Altres universitats destaquen en el rànquing i se situen entre les 100 millors del món, com és el cas de la Universitat Politècnica de Barcelona (UPC), Universitat Pompeu Fabra (UPF), Barcelona Graduate School of Economics, la Barcelona Tech, que forma part de la UPC, i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La UPF es troba entre les 100 millors del món en Economia i Lingüística. La UPC ho està en Arquitectura, Art i Disseny, Enginyeria Mecànica, Enginyeria Civil i Enginyeria Elèctrica i Electrònica. 

La Barcelona Graduate School of Economics ocupa un dels llocs entre les 100 millors universitats del món en Economia. La UAB és de les 100 millors del món en Arquelogia, Agricultura, Llengües Modernes, Sociologia, Comunicació, Economia, Geografia i Veterinària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa