Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Protesta veïnal per acabar amb el soroll de les terrasses d’Enric Granados
  • CA

Mig centenar de veïns del carrer d’Enric Granados han protagonitzat aquest dimecres al vespre una acció en protesta pel soroll de les terrasses. La mobilització convocada per la Xarxa Veïnal contra el Soroll ha comptat amb la participació de representants de diversos grups municipals com Junts per Barcelona i ha tallat durant uns minuts el trànsit a l’altura del carrer de Provença.

Els manifestants han lluït diverses pancartes amb proclames com Silenci, el soroll mata o Sense dormir no podem viure. L’objectiu principal de la mobilització era reclamar mesures urgents per atacar de soca-rel la problemàtica de la contaminació acústica que pateixen els veïns d’aquesta zona del districte de l’Eixample, on el consistori ja va avançar una hora l’horari de tancament de terrasses després de comprovar que se superaven folgadament els límits de soroll permesos en horari nocturn.

Taverna precintada per incompliments

Precisament, aquest dimarts es feia públic el tancament de la taverna Cu-cut, situada a la porta 68 del carrer d’Enric Granados, per no tenir les llicències apropiades. En concret, l’establiment haurà d’estar precintat durant 60 dies després de tres anys d’incompliments constants de la normativa.

Segons apunta Betevé, l’Ajuntament de Barcelona assegura que l’establiment actuava com a bar musical i com a restaurant amb cuina sense tenir cap de les dues llicències. Fonts del consistori han assegurat al mitjà citat que “està constatada la continuïtat de l’activitat no ajustada” i que també se li ha obert expedient per superar el límit de soroll permès.

Els propietaris del local, indignats

Per la seva banda, l’administrador del local ha criticat la decisió per “exagerada i totalment injusta”, en declaracions a la televisió. El responsable assegura que els fets pels quals ha estat denunciat són “puntuals” i que tot comença amb una denúncia de la Guàrdia Urbana per tenir clients fora del local.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a octubre 27, 2022 | 08:29
    Ricard octubre 27, 2022 | 08:29
    Millor carrers amb cotxes que "pacificats". Cal agrair-ho als milers de trinxeraires que tenim al país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa