Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Protesta de manters contra Colau pel nou dispositiu al Port Vell
  • CA

Un centenar de manters s’ha concentrat aquest dimecres al migdia davant l’Ajuntament de Barcelona per protestar contra l’operatiu policial que s’ha posat en marxa des de dilluns per evitar que es puguin instal·lar al passeig Joan de Borbó de la Barceloneta i al front marítim de la ciutat. Els manters han criticat que se’ls impedeixi fer l’única activitat a la qual poden accedir, ja que han recordat que es troben en situació irregular i, per tant, no tenen cap altra alternativa laboral.

[r:1]

També han reclamat tenir una reunió amb algun representant de l’Ajuntament. Els manters han dissolt la concentració a la plaça de Sant Jaume quan una furgoneta dels Mossos d’Esquadra s’hi ha apropat pel carrer del Bisbe. La furgoneta, però, no ha arribat a entrar a la plaça i els manters han abandonat l’espai direcció la Via Laietana.

Manters marxant de la plaça de Sant Jaume després de l'arribada d'una furgoneta dels Mossos / ACN - Nazaret Romero

Manters marxant de la plaça de Sant Jaume després de l’arribada d’una furgoneta dels Mossos / ACN – Nazaret Romero

 

Més notícies
Els manters critiquen el canvi de discurs de Colau i lamenten que hagi “sucumbit” al PSC
Notícia: Els manters critiquen el canvi de discurs de Colau i lamenten que hagi “sucumbit” al PSC
Comparteix
El col·lectiu lamenta la "campanya criminalitzadora" i recorda a l'alcaldessa que "no respectar els drets de les persones no és ser d'esquerres"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pitxolí a juliol 31, 2019 | 16:48
    Pitxolí juliol 31, 2019 | 16:48
    Aquests venedors ambulants han de menjar; ara hauran de fer alguna altra cosa. Una pot ser marxar de Barcelona (fins i tot marxar a un altre país); una altra, trobar una ocupació legal, una altra, trobar una ocupacií il·legal o alegal que no suposi fer mal a cap persona individual; una altra... Al final descobrim el "Mediterrani": un país seriós no pot permetre que s'hi entri il·legalment. A Suïssa ho fan així i ningú no els acusa de racistes ni d'insolidaris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa