Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Escridassada contra la indústria electrònica i la T-Mobilitat durant el MWC

La primera jornada del Mobile World Congress (MWC) ha servit d’aparador per un parell de grups reduïts de persones que han volgut fer sentir les seves demandes. Per un costat, una desena de persones s’ha concentrat per censurar la indústria electrònica i els seus estralls a tota escala; per un altre, els agents dedicats a l’atenció al client dels punts TMB han volgut denunciar al mal servei de la T-Mobilitat, que hauria de suposar una revolució en la forma de viatjar i a hores d’ara acumula nombroses deficiències, a més de retards d’anys i anys.

La primera concentració de gent ha denunciat que al llarg de la cadena de producció i distribució de qualsevol aparell electrònic s’hi cometen vulneracions de drets humans, incompliments de les mesures de seguretat amb les quals han de treballar les persones, afectacions abruptes sobre l’entorn i el medi ambient i l’incompliment de mesures ecològiques. És per això que han demanat a Europa un canvi de rumb “urgent”.

En la segona protesta s’ha exigit una reunió amb la presidenta Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Laia Bonet, Gerardo Lertxundi, conseller delegat de TMB, així com al departament de relacions laborals, per demanar una millora en la gestió de la T-Mobilitat i les seves incidències i atenció al client. Els professionals denuncien que no tenen formació ni coneixements per atendre a les disfuncions d’aquest nou sistema de mobilitat, que afecta directament, diuen, sobre la imatge que dona l’empresa i que en primera línia representen els mateixos empleats de la companyia de transports pública.

A través de les xarxes socials han difós imatges i vídeos on critiquen el nou servei. Al mateix temps, han assegurat que la cinquena jornada d’aturades de servei ha estat un èxit, ja que s’ha fet un “100% de seguiment al torn de matí”, han quantificat. “Tots els punts tancats fins a les 12.30” hores del migdia, han dit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa