Corredisses i identificacions després de la protesta davant de la Guàrdia Civil

Els Mossos d'Esquadra intervenen després que una manifestació hagi recorregut el centre de la ciutat

La protesta dels CDR convocada davant de la caserna de la Guàrdia Civil ha acabat amb corredisses i identificacions al centre de Barcelona. Els manifestants que s’han aplegat a travessera de Gràcia número 291, davant de les dependències de la policia espanyola, han decidit en assemblea protestar pel centre de la ciutat. Quan han arribat a Gran Via amb Balmes s’han unit als acampats d’Universitat i han decidit conjuntament seguir en manifestació.

Al carrer Pau Claris amb Casp els Mossos d’Esquadra han carregat contra els manifestants i han retingut algunes persones per identificar-les. Els acampats han difós dos vídeos gravats per Emili Puig en què es pot veure l’actuació de la policia catalana. 

Blindatge de la caserna de la Guàrdia Civil

Set unitats de la Brigada Mòbil (Brimo) per una caserna. La protesta del CDR Barcelonès ha portat la policia catalana a blindar les dependències de la Guàrdia Civil a la Travessera de Gràcia, situada al número 291. 

La protesta ha tingut un seguiment escàs, amb una cinquantena de manifestants que s’han aplegat davant de la caserna. Els Mossos han situat tanques als diversos accessos a la caserna per evitar que els concentrats s’hi apropin.

Els CDR davant de la caserna de la Guàrdia Civil a la Travessera de Gràcia / A.L.

Els CDR davant de la caserna de la Guàrdia Civil a la Travessera de Gràcia / A.L.

 

Comentaris

  Fora les forces d'ocupacio 23/11/2019 8:12 pm
  Que s'en vfagin!
  i SEGUIM! 23/11/2019 10:23 pm
  Los bragados beneméritos protectores de las esencias españolas...i els han de protegir com a nadons desvalguts de pacífica gent madureta i de la 3º edat. Quins aporellos més devaluats i pallussos. ESPAÑA SE DESMIEEEEEMBRAAAA!
  A vete tu 24/11/2019 12:33 am
  Tururú
  capitao lampiao 24/11/2019 1:24 am
  Com sempre els catalans cardant la llana i els espanyols portant la fama. Es pot ser mes ruc?.
  Xevier 24/11/2019 6:07 pm
  Aquests policies que ningú els vol perquè no marxen voluntàriament. Sols els volen els familiars de policies, guardia civils i militars. Els catalans no els volem, marxeu d'una vegada. A Euskadi us ho deien matant aquí us ho diguem cantant: "MARXEU D'UNA PUNYETERA VEGADA POLICIA ESPANYOOOOLA"......!!!!

Nou comentari